Välkommen, besökare! [ Registrera | Logga inRSS Flöde

 

 

Ett annorlunda assistansbolag

  • Listad: september 29, 2016 10:43 f m

Beskrivning

Vaddå annorlunda?

Ja vi resonerar såhär: Som förälder till ett barn med funktionshinder vill man att livet ska funka och att någon bryr sig på riktigt. Att någon driver på, koordinerar och strider för oss. Att det finns en genuin vilja att göra skillnad för just vår familj. Att någon bryr sig om oss och vårt barn för att det kommer naturligt – inte bara för att det är ett jobb. Att vår familj får vara informerade och delaktiga i beslut som påverkar vårt eget liv. Att den relation vi har till vår assistansanordnare präglas av tillit och en stolthet över att vara en del av ett gäng där man ställer upp för varandra. Det kanske låter som självklarheter? Jo det är det också tycker vi.

Vi som jobbar på Plusfamiljen ville bli superhjältar när vi blev stora. När vi blev tvungna att inse att vi inte kunde flyga eller lyfta berg fokuserade vi vår superkraft på att göra skillnad för andra människor istället. Alla som jobbar på Plusfamiljen är här just för sitt prestigelösa engagemang och viljan att göra skillnad.

Våra assistenter utmärker sig genom att de tänker med hjärtat, agerar på instinkt och lever våra värderingar -nytänkande, engagerade och tillsammans. I det dagliga arbetet innebär det att en Plusfamiljen- assistent är mer än förlängda armar och ben till kunden, man finns där som en lyssnande vuxen, inkännande vän och kompetent yrkesutövare, som en extra kraft för hela familjen. Det som också är annorlunda inom Plusfamiljen är att det inte bara är assistenterna som är en del av familjens support- team. En grym assistans kräver mer än så. Beroende på vilken fas ni befinner er i behövs olika slags kompetenser och resurser, tillsammans sätter vi ihop det team som just er familj har behov av.

Läs mer om assistansbolaget Plus Familjen

Annons referens ID: 63757ecf0510021e

Inga taggar

  

Att fråga om denna annons notering, fyll i formuläret nedan för att skicka ett meddelande till annonsens annonsör.