Ta ditt automatkörkort hos Dahlbergs bilskola

 

Processing your request, Please wait....

Automatväxlad istället för manuellt växlad!

Försäljningen av automatväxlade bilar ökar för varje år. Det blir även allt vanligare att utbilda sig för automatväxlad bil.
Vi erbjuder utbildning för dig som vill köra med automatväxlad bil istället för manuell.

Ta körkort med Automatväxel!

  • Billigare
  • Roligare
  • Enklare
  • Snabbare
  • Trafiksäkrare

Om Dahlbergs bilskola

Det är visserligen några år kvar men det är inte många trafikskolor som har den gedigna och långa erfarenheten Dahlbergs bilskola kan skryta med. Vi utbildar förare för manuellt körkort likaväl som för automatkörkort. Vi tillhandahåller introduktionskurs för handledarskap, riskettan samt teorikurser i grupp alternativt individuellt.

Vi är anslutna till STR (Sveriges Trafikskolors Riksförbund) och följer deras regler och rekommendationer. Detta innebär bl.a. att en individuell utbildningsplan alltid görs, en kostnadskalkyl presenteras tidigt i utbildningen, du får en heltäckande utbildning med alltifrån riskfyllda moment till mörkerkörning samt din privata handledare ges givetvis möjlighet att följa med under körlektionerna.

Vi följer Trafikverkets kursplan beträffande teori och praktik. Vi har Transportstyrelsen som vår tillsynsmyndighet. Vår utbildningsplan är godkänd av Transportstyrelsen och finns tillgänglig i receptionen.

Läs mer om automatkörkort hos Dahlbergs Bilskola

Listing ID: 81657ecf74a07f9a

september 29, 2016 11:13 f m

Kommentarer